Život bude, je a byl

Život bude, je a byl

Už nejsem, co jsem byl
hledám marně nový cíl
city své jsem promarnil
všednost dní mi bere sil.

Život bude, je a byl
do duše se pevně vryl
kdosi páru vypustil
a tak hledám proč bych žil.

To co o čem dřív jsem snil
tisklo sílu do mých žil
čas však sny mé polapil,
do žil se mi smutek vpil

Láska bývá spásou chvil
z kterých jsem tak lačně pil
než jsem všechno pochopil
rozlétla se, jako pyl.

Život bude, život byl
ztracen v době, kde jsem hnil
déšť mou vinu ze mě smyl
a já v prach se obrátil.
Autor Ďábel sám, 03.07.2014
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné.

07.04.2024 09:41:33 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí