Zátiší v mém srdci

Zátiší v mém srdci

Anotace: ..trochu zasněná..

Světlem snívám svět bez hranic
Rozpuštěná v oblacích
Smím zadívat se do tvých očí
a říct mlčky větu snů
Plná rozbřesků při tanci s mlhou
Něhou oděná do slov
Plná napětí, co bude dál..

Pak stočit se do uzlíku nervů
a milovat nejistotu dnů
Chodit nerušeně a ptát se proč..

Rukou svléci poslední kapku
a políbit krajinu,
co náhle kvete v mém náručí

Do plné nádoby nalít svůj hřích,
a nechat ho přetékat...
Nedočtená jak poslední věty knih
Osamocené slovo mezi řádky
A kus popela na mých rtech

Ty...jenž mi bereš dech...
Po mých dnech chodíš tajně

a mně..

nezbývá než jít za Tebou
Autor Agniezka, 06.07.2014
Přečteno 378x
Tipy 7
Poslední tipující: jitoush, Aiury, Jort, J's .., hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....barevné zátiší je v Tvém srdci.....a profil Tvůj je opravdu bohatý
......sám sobě léčitelem.....to mně utkvělo/úsměv/.Ji.

08.07.2014 12:32:35 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí