Masopust

Masopust

Anotace: ...zvláštní a dobrodružné spojení několika slov

Vesnicí projíždí koráb.
Psi rozštěkaní v koncovkách
a všude padá čerstvý déšť.
Mokré i jiné zádumčivé hlavy,
dnes mají volný den.
Slaví se, co zjeví se okamžikem.
Líčidla pod maskou stárnou.
Medvěd je pouhý pukavec.
Starožitník zavřel krám
a letí s davem.
Malá vesnice, velká tradice.
Hlavní maska sundala střízlivost.
Tóny melodie a co kdo vypije.
Sychravý, promáčený den.
Ptáš-li se kdo s kým?
Odpovím sborem.
Žijem a pod maskou se kryjem.
Dlužníci velice svobodomyslní,
nemají dnes ryto.
Čas - ten spolek pro potěchu.
Mívá a za škraně boduje.
Slovem zpomal, šetři dech.
Tahle akce je příběh.
Autor w3s, 09.07.2014
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A nikdo neví,kdo za maskou se skrývá :-))

09.07.2014 13:36:42 | Kett

....díky za komentík.

09.07.2014 13:51:36 | w3s

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí