Svobodná duše

Svobodná duše

Anotace: tak nějak o mně pro mě

Ruce rozpažené nad dětskou hrou,

volní ptáci letící oblohou…

Lehkost léta a zároveň přicházejícího podzimu,

Svoboda vonící po květu z leknínů.

Dozrávající borůvky

a pusa v tónech barvy od fialek…

Lehkost, volnost, vůně dálek…

 

Vnitřní pouť kolotočů končí svoji jízdu.

Vzdávám památku svému rodnému hnízdu.

Loučím se, vzpomínky zabalené do sukniček.

Vyvracím proroctví od sudiček.

 

Hádanky skryté v pokrouceném otazníku.

Ústa lačnící po mateřském mléku.

Vzal čas .

Kominík štěstí od sazí oděn v bílém plášti.

Lékař na bolístky, léčící dotekem lásky…

Autor melebele, 11.07.2014
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: jitoush, terezkys, Bakchus, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé a pěkné :)

11.07.2014 15:35:16 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí