Nedokonalá bdělost slov

Nedokonalá bdělost slov

Anotace: ...z mých cest poznání životem...

Pozlacená smělost letních mraků
vmetla mi úsměv do tváře

Každým dnem jiné nebe

Svoboda vědomí
moje zatracené vědomí denně
hraje se mnou ruletu

o světu, o pokladech srdcí

Jsem tancem i písní Boha
Poznávám se znova v každé kapce rosy

Bosí ..
chodíme po střepech lidské zloby

Rádoby svět bez hranic,
a ona je to pravda ..
Ta malebná klatba vlastních zmatků,
které ani vítr nerozfouká...
Jen několikrát vezme je do náruče ďábel sám

Přikován vlastní dokonalostí nedokonalosti
Uznale dobýván jednotou dějů

Přikláním se k modlitbě
a rozpouštím své bolesti v neřesti o kávě
Autor Agniezka, 11.07.2014
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: J's .., malá slečna, jitoush, Jort, Kubský P., Bakchus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....oslovila mě....rozpuštím své bolesti ve zpěvu ptáku
a ve vůni dobrých srdcí....../úsměv/.Ji.

12.07.2014 10:32:22 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí