Automat

Automat

Anotace: Nákup kávy z automatu

Průchod přes štěrbinu, hluboký pád, mince co zacinká
je poslem dobrých zpráv.Kelímek plastový plní se po okraj, že ani oči nedutaj.
Dva až tři nádechy a kelímek svírám, dá mi snad naději ...
meditaci ve stoje já těžko přijímám. Kafe už dochází a mysl se kalí, bude zas pracovat a to ji moc nebaví..
Kelímek padá do koše, mění svou tvář, cití se zmačkaně, byl to jen lhář
ten co chtěl proměnit korunu v živou tvář...
Autor Radek779, 12.07.2014
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí