houpejme se, dokud to jde

houpejme se, dokud to jde

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=2vjPBrBU-TM

 

 

že prý dýchám málo let

na to

abych mohla vyprávět

o životě, o lásce

o tom, proč se vůbec točí

tenhle zatracenej svět

 

ale i během těch pár okamžiků

kterými jsem

zatím

stačila proplout

toho života - la vie beaux

jsem si mohla už

párkrát loknout

 

že prý nemůžu ještě chápat

jak se věci doopravdy maj

a co je ve mně

stejně vyprchá

 

a na šrámy

nepomůže

ani kopa záplat

 

že prý nevím, jak to chodí

a až pochopím

bude mi zle

 

ale

 

co když nechci?

 

 

Autor aneettx, 15.07.2014
Přečteno 499x
Tipy 8
Poslední tipující: CoT, malá slečna, Akrij8, Kubský P., To je ONA
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

houpejte holky, houpejte. taky něco nechci a to co chci později chtít nebudu.

17.04.2017 11:14:58 | CoT

Velmi dobře :o) víš možná víc, než tušíš

16.07.2014 10:09:45 | Akrij8

Hodně dobře napsané :-) ST

15.07.2014 19:29:44 | Kubský P.

mluvíš mi z duše,
absolutně

15.07.2014 19:28:41 | To je ONA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí