Na Onen svět

Na Onen svět

Anotace: Když příjde zubatá..

Sbírka: Písně mého mládí

Na pokraji smrti ,
v břečce ležím ,
co všechno bych dal,
za vůni tvých peřin.

Přemýšlím o životě,
který jsem žil
O dívkách které jsem získal
a které ztratil

Jen jedna z nich však ,
v srdci mém místo má ,
jsi to ty,má jediná.

Co víc ještě říct ,
když bijí poslední vteřiny
snad,že bych ještě chtěl slyšet tvůj smích ,
a dát si řízky mamčiny.

Už jsi pro mě jde ,
zubatá se šklebí
proč zrovna mě ona chce
a proč se mi tak tlemí?

Odcházím ,i když chtěl bych tě líbat
a s tebou život žít.
Bohužel,už přestávám dýchat,
budeš se muset bezemně,lásko,
na zemi obejít.
Autor lukassnajdr, 16.07.2014
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubský P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí