Hudebník

Hudebník

Anotace: Změna instrumentů.

Na skleničky Karel hraje,
virtuos je skutečný,
tónu pozná všechny taje,
štěstí nemá u slečny.

Chyba je tu pouze jedna,
nástrojů mu přibývá,
sklenek už je velká bedna,
hudbou pití zakrývá.

Pochopení nemá milá,
pro ty jeho nástroje,
láska je však mocná síla,
teď hraje na hoboje.
Autor Psavec, 18.07.2014
Přečteno 421x
Tipy 5
Poslední tipující: AndreaM, Gabriela Green, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

anc cvaj draj...znáš to..láska je jako nový boty...
piješ ji vždycky do němoty

18.07.2014 23:02:58 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí