Chutná jako život

Chutná jako život

Anotace: večerní

Po okraji světa chodím
Sbírám kousky léta
Rozdávám dary světla
a trhám na cáry zbytky křehkých lží

Souzním se svou duší
a radost mi přináší další den

Vem si sladkou tečku z mých rtů

Protančíme se do nirvány
Spolu..

Zdoláme horu mylných představ
i kousky ztracené iluze

Blues zní všude kolem nás

Škoda marnit čas smutkem

Slyšíš ?
Jak dojídám poslední zbytky mých chyb?
Autor Agniezka, 20.07.2014
Přečteno 430x
Tipy 9
Poslední tipující: Párek Bdělý, J's .., Pamína, jitoush, Jort, bezprizorně
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Ta se mi líbí svým světlým pohledem....Ji.

21.07.2014 08:26:52 | jitoush

...mě se moc líbí jak dojídáš zbytky svých chyb...to je moc pěkný obraz...:-)

20.07.2014 23:17:22 | Jort

Protančit se do nirvány.. zajímavý nápad.

20.07.2014 23:04:56 | bezprizorně

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí