otisk

otisk

Anotace: věnováno...

zbývají poslední střípky víry
o kterou se může ještě člověk opřít
pak už je jen samota
beze světla
bez záblesku

nekonečná temnota
beznaděj
beze zítřku

kolik šlo lidí touto cestou
došli nebo padli vyčerpáním?

došli-li
pak kam?
padli-li
pak kde leží?

je toto místo setkáním?
kde se můžeš znovu opřít
nadechnout
a jít?

světem ve který jsi uvěřil
který jsi kdysi spatřil
jako Záblesk
kdesi uvnitř sebe sasmého

když opustil jsi vše
v co jsi tolik věřil

Iluzi
Představu
Lpění

setkal ses s Nekonečností

s nekonečností vědění
lásky
žití
s nekonečností radosti
pravdy
čistoty
s nekonečností nekonečnosti
prostoru
času
s nekonečností světla
prázdna
tvoření

tento otisk v tobě zůstane
otisk setkání těch
kteří
věří
Autor zdenka, 25.07.2014
Přečteno 426x
Tipy 10
Poslední tipující: básněnka, jitoush, jitka.svobodova, Rozina, Jort, Pamína, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je-li ještě v co věřit, jsem tedy zde...

26.07.2014 10:59:23 | básněnka

Někdy stačí jen jeden střípek... a když jich je víc, nedají se, srovnají se pěkně zpátky v zrcadýlko, co odrazí všechno světlo světa :-)

25.07.2014 17:00:52 | Pamína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí