DOST

DOST

Anotace: ....

Zas přišel nad ránem,

srdce mi buší v krku,

ve spáncích tepe krev.

Jednu od druhé

pálím cigaretu.

 

Nohama sotva plete,

netrefil se do dveří...

 

Co teď bude?

Usne?

Křik,pláč?

Uhodí mě nebo svou matku?

 

Nebýt dětí,

dávno s ním nejsem...

Nebylo kam jít,

nikoho nemám,

stydím se...

 

Ta žena mě sama oslovila,

nabídla útočiště,anonymitu...

Kolik z nás má takové štěstí?

 

Zítra vezmu děti a odejdu!

 

Jeho matky je mi líto.

Pořád ho omlouvá,

nikdy ho neopustí.

 

Třeba se změní,

dá na léčení,

přejde ho zlost...

 

Ve vzkazu:

...v zájmu mém,Tvém

a našich dětí...

Manželi říkám Ti:

DOST!!!

 

Autor Anna Podi, 02.08.2014
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, jitka.svobodova, jitoush, básněnka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasná solidarita.Děkuju.Naštěstí je to nepřímá zkušenost.

03.08.2014 19:35:23 | Anna Podi

nedej se a drž se statečně

03.08.2014 17:20:35 | jitka.svobodova

....přidávám se k Básněnce.....Ji.

03.08.2014 06:39:34 | jitoush

a jestli je to realita
tak přidám slovo
k odvaze držím palce
moje suita...

02.08.2014 22:30:29 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí