Vteřina strachu

Vteřina strachu

Anotace: .................

na hraně vteřiny příští
leží tíha mého žití
v hlavě myšlenky se tříští
a strach beznaděj sytí

kazajka z nevědomí
tak pevně svírá
z plných plic řvu
to není fér
duše je děravá
jak kousek sýra
a klid si počíná
jako amatér

cvak
ta vteřina končí
přivírám oči
ve změnu doufaje
byl jsem tak naivní
že další nenaskočí
ach
ta lidská naděje
někdy tak hloupá je


a tak se bojím dál...

Autor James Libustka, 03.08.2014
Přečteno 336x
Tipy 9
Poslední tipující: Niky88, Lucucu, jitoush, Aiury, Rozina, jitka.svobodova, Madanik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí