Otázky

Otázky

Anotace: ,,,,,,,

…a zase bude hůř !
Jak za pana Pelce
To říkejme si
a prosím, bez ruměnce
Že nás tady bijou
a sami nakradli si
a že dělají z nás
voly, husy a navýsost krysy !
Kázání otce farářovo
se otočilo vniveč
není páky
uklidit ten binec
Jen Pan Bůh vyfouká plevy
ze zrn vzejdou rostlinky
a opylí jej včely
Pak jsem se ptal tady člověků
co se děje ?
Autor v.hercik, 05.08.2014
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí