Možná jsem

Možná jsem

Anotace: přece jen někdo

A prej že noční básničku
Jsem rád že o ni stojíš
K ní mohl bych dát hubičku
Kterou si s ní spojíš

Avšak hlavu plnou zmatku mám
Ležím tady a jsem sám
Nevím kdy co jak a dříve
Težko říct co ve mně dříme

Možná vlk a možná pejsek
Možná tlapa možná ťapka
A třeba jsem jenom hejsek
Nebo chrabrý pyšný taťka

Co já vím? A co ty víš?
Možná mne dříve pochopíš
Kdo jsem teď a kdo jsem byl
Než testu jsem se podrobil

Možná dříve než já sám
Až začnu být milován
Autor Arthur Brainart, 11.08.2014
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Gabriela Green, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí