Pošťácká

Pošťácká

Anotace: ,,,,,,

Proč pošťáci chtějí
naše podpisy ?
A proč nestačí
jen ústní doznání
Já nejsem podoben komusi
a už vůbec
na nikoho nehraju si !
Je to snad, moje rouhání ?
Dostal jsem knížku
zaplatil v netu
na poštu spěchám
v cukuletu
A holka za přepážkou
zpražila mne otázkou !
Zda občanku mám ?
No nemám, povídám !
A domů zpátky
nechtělo se mi
Ukázal jsem jí
z banky potvrzení
To ovšem nestačilo dívence
a že řidíčák prý chce !
Zanechav slečnu s knihou
mou, když nevěří
houkl jsem na ní ode dveří
Až ověří si někde mojí totožnost
ať přinese mi balíček, sobě pro zlost
Autor v.hercik, 11.08.2014
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubský P.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak snad už máš balíček doma ;-)

11.08.2014 21:04:49 | Majrenka

no nemám, čekám, jak to dopadne

11.08.2014 22:44:18 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí