Bolest zanechá stopy

Bolest zanechá stopy

Anotace: ---

Jako v nejhlubší hlubině
je ukryta síla, co zbývá
jako v nejmenší skulině
z níž těžko se dívá.

Jako hluboký, širý oceán
co mnohá tajemství skrývá
v němž vody jsou přetěžké
tak někdy život těžký bývá.

Jako milióny světelných let
co dělí nás od slunce vzdáleného
jako bezpočet zbytečných vět
v době, kdy stane se něco zlého.

V nejhlubším nitru co vidět není
se občas veliký souboj odehrává
souboj, co neptá se a přesto změní
něco v nás, i to se zkrátka stává.

Bolest zanechá v duši hluboké stopy
ne, nejsou patrné na pohled první
než rány se zahojí trvá i roky
však ne zcela, jizvy zůstanou v ní.

Každý ať patrný či nepatrný šrám
je otisk toho co se zvládlo
někdy se musí čelit životním hrám
nenechat se porazit, i když Eso padlo.
Autor Rozina, 17.08.2014
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, AndreaM, Amonasr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš pravdu....bolest vždy zanechá stopy....ST

17.08.2014 21:52:42 | jitka.svobodova

To ano a děkuji.

17.08.2014 22:10:13 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí