V ZAJETÍ EGA

V ZAJETÍ EGA

Anotace: (ne)toužím

Zanícenou chloubou
vlastní osud živí
a zabíjí Teď spanilost
nevinného děcka


Chovatelem dospělých
co hrají si na boha
a necítí tu obyčejnost
kdy láska srdce lechtá


Touha býti nejlepším
ve skryté tváři poddaný

semínko úcty zasadí

však

pokrok zprvu svázaný


"Vždyť nemá to poslední slovo"

...a stále v přesvědčení

že

"bližního svého"

shodí






Voda zkalená

snahou poskvrnit
Autor Párek Bdělý, 17.08.2014
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji všem za zastávku u básně v zajetí ega...krásně se otřásá v základech...hééé

18.08.2014 18:17:18 | Párek Bdělý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí