Vrahové nevinnosti

Vrahové nevinnosti

Anotace: Možná pochopíte..

Vrahové nevinnosti

mají dobré rady

jen ty vidíš

mezi jejich zuby hady..

 

Vrahové nevinnosti

jsou objektivní

Dívej se jim do očí

a záblesku temnoty si všimni..

 

Vrahové nevinnosti

vedou k politickému cítění

chceš varovat,však oči civí na tebe

je ti k zešílení...

 

Cupují na kusy

,,medvídka v nás´´,pak se nám svět přiblíží

Řekneme si ,,každý z nás něco musí´´

aby jsme umlčely ten hrůzný pláč co dá za miliony tíží....

 

Vrahové nevinnosti

se sprostým vtipům smějí

nohama drtí nejdřív naděje a pak kosti

ale ,,jenom ti  pomoc chtějí´´.

 

**

 

Andělíčku můj strážníčku

nezhasínej tuhle svíčku

andělíčku můj strážníčku..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor 8Zdenek, 18.08.2014
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: WIRUS, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí