Slepec ve tmě

Slepec ve tmě

Anotace: Možná by bylo lepší, kdyby se 2012 stalo, co je stejně nevyhnutelné.

Slepec ve tmě

-

Životem ztracení,

nepřemýšlej,

kdože to ocení?

Ten kdo je zlej!

 

Být ovečkou,

mozek nikde,

tohle chcou,

no tak klídek!

Na sebevraha

moc mladý,

jídlem blaha

umřu hlady

 

Nežádám

o vaše rady,

jen hledám

boha, tady

 

Bůh a satan?

Nebe tu není?

Do pekla padám,

konec… se zemí

Asteroide vem si nás,

všem bude lépe,

Země klidná, Slunce jas,

sežehne vše

… slepé

Autor SmallGeorge, 22.08.2014
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí