Pro mého neznámého společníka

Pro mého neznámého společníka

další vteřiny stekly z hodin

rychlostí stříbrošedé rtuti

sedíme stranou od ostatních

sedíme bez pohnutí

 

čekáme - na co vlastně?

pozvánky našly adresáty

všichni hosté už dorazili

kdo odešel, se vrátil

 

kdo zůstal, zůstává

kdo nepřišel, už nepřijde

tak nevěš hlavu, radši se napij

někdy to prostě nevyjde

 

čekal jsi někoho jiného

já taky, teď jsem tu sama

a taky mě to bolí, víš

to, že mě zase zklamal

 

ale půjdem dál, slib mi to

nezůstanem tu sedět

víš, že můžem být zase šťastní?

vidím to, usmíváš se....

....snad jsi to vždycky věděl


Autor RyxiraAmyGinger, 22.08.2014
Přečteno 315x
Tipy 14
Poslední tipující: básněnka, jitoush, Amonasr, Akrij8, Draconian
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zklamání bolí každýho...

23.08.2014 16:15:11 | básněnka

Od toho kdo zustal zustava...proste jedna basen

23.08.2014 09:35:17 | xoxoxo

.....záblesky budoucích setkání...Ji.

23.08.2014 07:41:20 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí