Rázná Máňa

Rázná Máňa

Anotace: Ta se nedá.

Poblíž města Pezinku,
Máňa chce mít rodinku,
ráda mě prý ukojí,
jen co krávy podojí.

Než nakrmí dojnice,
nudím se převelice,
tak si krátím čekání,
Božena se nebrání.

Byla to jen rychlovka,
seno jako pohovka,
zálet končí nezdravě,
mačkám boule na hlavě.

Když to Máňa zjistila,
klackem do nás bušila,
protože jsou od rány,
nechci žádné Marjány.
Autor Psavec, 28.08.2014
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máňa byla krasavice
a dojila převelice
Božka to je jiná kožka:-)

31.08.2014 10:17:02 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí