Drobky

Drobky

Anotace: drobky duše..

Sbírám jako drobky

kousky mojí duše

které na mě zapomněly

na které jsem zapomněl

které zpátky by chtěly

které zpátky bych chtěl..

 

Drobky mojí duše

na druhém konci světa 

co tam dělají?

 Zatímco stejný počet ztrácím

v jakém mě jinde

hledají..

Autor 8Zdenek, 31.08.2014
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí