Podzimní ráno

Podzimní ráno

Podzimní ráno.

Slunce si mne oči

Skrz nebe zatěžkané deštěm

Pomalu se sune.


Pod nohami rozlévají se louže,

Zrcadlí mi cestu.


Mlha sedá mi na tvář,

Rosou píše mi na rty, co mám říct

S hlavou vzhůru přemýšlím, poslouchám kapek tichý hlas.

Na chvilku sám mezi všemi.

Na chvilku stát na cestě.

Chvilku vnímat, co je teď, než rozeběhnu se zas.
Autor Vombat Kšíry, 01.09.2014
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí