Jsme tu jen na kratičkou chvilku, nezpackejme to

Jsme tu jen na kratičkou chvilku, nezpackejme to

Něco cítím ve vzduch, něco jako strašnou předtuchu,
něco ve vzduchu krásného se vzdaluje, na Ukrajině se hustě bojuje,
a dým lidské zloby zahaluje Evropu do šedého oparu.

Jediná možnost, jak tomuhle peklu uniknou je,
prosit Boha, aby ukázal tu správnou cestu, cestu lidskosti,
cestu bez krve, zlo vládnou na Zemi, nikdy nebude.

A pokud ano, nic se až tak neděje, pak tunelem bez rozdílu poplujeme,
do domu z Lásky místo cihel, doplujeme.
Bez rozdílu, vrah také, však on si bude muset ještě počkat,
jeho cesta k Světlu bude trnitá, bolavá a hořká,
však i on se Světla dočká.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 02.09.2014
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí