Anorexie

Anorexie

Anotace: Uz neni sila na to se s ni prat.

Tak nevinně to začalo, 

Sen baletky, tanečnice....

Sen o křehkosti porcelánové panenky,

Jež nebude nikdy naplněn.

Spokojenost se sebou?

Už nikdy více.....

 

Další lež!

 

Tak lehké je lhát, ještě lehčí je uvěřit, 

Zvlášť pokud druhý uvěřit chce,

Že se vše dokáže zase změnit, 

Zase slunce prozáří bledá líce,

Že zas zčervená, zasměje se,

Panenka nevinná.

 

Jez, jsi vyhublá, 

Hlavně už přiber,

Panenko posedlá

V hlavě si to přeber!

 

Nechci prohrát, vzdát to bez boje

výhra pro mě však nebude štěstím,

Zavírám dveře do svého pokoje,

Nechci vyhrát, mám chuť dát mu pěstí. 

 

Komu?Zrcadlu!

 

První ranní společník, tlustý odraz,

 

Znechucení, odpor, hnus.

 

Bere iluze, plánuje další podraz,

 

další zbytečný pokus.

 

 

Vzala sis mě, milá Anno,

 

Nevadí, miluji Tě

Jsem Tebe plná, ty svinská dámo.

 

 

A nemám sílu Tě opustit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Tea17, 09.09.2014
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, AndreaM
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, síly budou potřeba.

09.09.2014 22:16:34 | Tea17

Tak přeji hodně štěstí!

09.09.2014 22:37:13 | AndreaM

Ahoj, nevím, zda je to o tobě nebo někom jiném. Každopádně přeji hodně sil k překonání této nemoci, hodně pevné vůle a víry v uzdravení těla i duše! Moc držím palce!

09.09.2014 22:10:10 | AndreaM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí