Přání k narozeninám

Přání k narozeninám

Anotace: Zavři pomalinku oči, dnes vše se kolem tebe točí. Dnešek je tvůj narozeninový den....

Zavři pomalinku oči,
dnes vše se kolem tebe točí.
Dnešek je tvůj
narozeninový den.
Tak už nestůj,
na zmrzlinu spolu jdem.

Buď stále to malé zlato,
kráčej s úsměvem na tváři.
S myšlenkou na to,
že vše co si přeješ se ti podaří.

Snad budeš tak šťastná,
jak jen to půjde.
už nechci slyšet,
„Dnes to ujde.“

Buď stále pohádkovou slečnou,
dívkou snovou, přesto skutečnou.
Dívkou, kterou já rád mám,
jsem moc rád, že tě znám.
Autor Dukyyy, 16.09.2014
Přečteno 424x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí