Zmätok

Zmätok

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=g9XpzfaMkrY

Viem,že by som mala byť vďačná.
Vďačná za každý jeden okamih.
Viem však,že už ďalej nedokážem okato predstierať.

Pod kožou sa mi búria emócie,
ktoré rania ničia,
chcú sa dostať von !

Ich omamné sily mi opantávajú zmysli.
Už ani neviem,
kto vlastne som.

Prehrávam.
..bojujem vôbec ?
Autor Lucie-, 20.09.2014
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: Lůca, Jort, Aida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí