Dva zloději

Dva zloději

Anotace: Co si myslet, když má někdo doma kufr peněz a zlaté cihly.

Potkal zloděj zloděje,
prý se tomu zasměje,
vyloupil dnes lehce banku,
nyní získá krásnou Manku.

Ty jsi ale babráček,
podle mého chudáček,
mnohem lépe se nám daří,
kdo se vyzná, tunelaří.

Tobě tresty zahrozí,
unikli jen nemnozí,
však lidi co jsou ve vatě,
budou se válet ve zlatě.
Autor Psavec, 23.09.2014
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, AndreaM
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš bohužel pravdu....ST

23.09.2014 13:19:15 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí