Sbohem

Sbohem

Anotace: ---

Loučení je vždy bolestné

když odchází přítel

pak srdce si zasteskne

že krutý byl ortel.

 

I když jsi jen chlupáček

měla jsem tě ráda

tvůj roztomilý čumáček

drbat tvoje záda.

 

Odešel jsi náhle

vůbec nevím proč

život je jak bez brzdy 

roztočený kolotoč.

 

Součást rodiny

jsi byl krátce

nezastavím hodiny

sbohem, spi sladce.

 

V dešti malý hrobeček

jsem ti k spánku kopala

byl jsi malý drobeček

snad tvá duše lásku od nás dostala.

 

Slzám jsem se nebránila

přišly samy, jako déšť

jsem ráda, že jsi tu byl

ted´do hrobu tě musím nést.

 

Loučím se s tebou

nazapomenu, slibuji

ruce smutkem zebou

že jsi odešel tak brzy

však lituji.

 

Dávám ti snad víš

poslední sbohem

květiny vysadím

tam kde spíš.

 

 

 

 

Autor Rozina, 25.09.2014
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, jitka.svobodova, AndreaM
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, to znám dobře. Dva němeční ovčáci - řval jsem jak malý děcko. Hezky napsané.

27.09.2014 13:43:38 | Johny65

Děkuji, ono každé loučení s někým koho máme rádi je těžké a slzy k němu patří.

27.09.2014 13:45:26 | Rozina

je to bolestné loučení

25.09.2014 19:52:11 | jitka.svobodova

To ano, děkuji.

25.09.2014 20:15:04 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí