Václavové

Václavové

Anotace: Když je toho Václava.

Svatý Václáv v zemi české,
neměl žití vždycky hezké,
v Boleslavi skončil žití,
láska bratra byla v řiti.

Václavů však máme více,
rádi slouží republice,
vděku se však nedočkají,
s oblibou jsou napokraji.

Obyčejný Vašek ale,
bude tady s námi stále,
popřejme mu štěstí, zdraví,
ať svůj svátek rád oslaví.
Autor Psavec, 28.09.2014
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: střelkyně1, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já spíš chodím koukat na Vencu na plac:-)

29.09.2014 17:49:33 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí