Život

Život

Anotace: Tímto dílem chci říct že se člověk zbytečně nadřazuje nade vše ostatní.Když máte určitou věc pořád před sebou stále na ni myslíte a staráte se o ni,ale když ji ztratíte z dohledu zapomenete na její existenci.Stejné je to i s člověkem.

Růže celý život kvete a dorůstá do krásy, jen aby potom byla dána do vázy, ve které žalem a samotou uvadne.

 

Pes se celý svůj život učí, jak poslouchat pána na slovo a neublížit mu, jen aby potom mohl být utracen.

 

 Proč si my lidé máme připadat nadřazenější, když náš život není o moc lepší než ten jejich.

 

Jsme jen dalším článkem v našem životě, který dříve nebo později upadne v zapomění. 


Autor keitlin, 30.09.2014
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: ElaJah, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí