kurtizána jménem život

kurtizána jménem život

Anotace: ....

vznáším se na vlnách poezie
chtěla bych psát,
snad se sžijem
se mnou nebude mít život lehký
učím se psát od jedný děvky.
tou děvkou je život sám
plyne, ubíhá, molouská.
Občas nám nachystá překvapení
jsme z toho jak omámení
Autor oriskovanutela, 02.10.2014
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, Piví
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí