Vábení

Vábení

Anotace: o tom jak muž dokáže ženě zamotat hlavu

On přišel blíž a naklonil se níž,

natáhl ruku svou a já měla podat mou.


Však strach nedovolil jít mi dál

a on tam pak jenom stál.


Vnímala jsem jeho výdech i vdech,

viděla jsem slova a jeho rtech.


Má touha sílila a já se tomu bránila.

Bylo to jako z výšky pád,

jako nezkrotný a dravý hlad.


Mé srdce tlouklo jako na kostele zvon,

vydávajíc dunivý tón.


Mé ruce byly v třesu nezdolném

a mé srdce v plameni ohnivém.


Každá buňka mého těla

cítila jsem, jak se chvěla.


Ty nestoudníku běž už pryč

a vem s sebou ten můj chtíč.


Autor UNIFEM, 03.10.2014
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, bogen, jitka.svobodova, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a já pořád unicef, unicef, a najednou se zadívám pořádně...

29.07.2015 20:42:00 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí