O čem můžu psát?

O čem můžu psát?

Anotace: ....

Ořezanou tužku mám
můžu psát a psát
o tom, co chci světu dát.
O tom, co mě trýzní a žere
o chlapech, hodných i zlých
o lidech, fajn, i zlomených
o svém nitru, o svém těle
o vztazích - věčné téma básníků
o mě - jsem coura,po nocích se toulám
o mém světě - neudržíš na vinetě
o mém nitru podruhé - je temné a dost syrové
Autor oriskovanutela, 04.10.2014
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí