Rozdíly

Rozdíly

Anotace: Rozdíly Změnil sem se, už nedělám to co chcete vy Neznáš mě, tak neříkej že sem...

Rozdíly

Změnil sem se, už nedělám to co chcete vy
Neznáš mě, tak neříkej že sem trapnější než ty
Nemám peníze ale umím se chovat
Máš velký keci ale jen za kamarády se umíš schovat
nejsem jinej jen se nechovám jako ostatní
děláš jakoby to nebylo normální

Nebrečim
radši svou tvář posměchu nastavim
sem kluk z ulice
písněma pokrytá celá police
zažil a stratil sem toho víc než si dokážeš představit
ale vždy sem se tomu dokázal čelem postavit

REF.: Drž hubu že seš lepší než já
alespoň dokážu mít rád
drž hubu že máš lepší kamarády
mě aspoň pro prachy nemaj rádi

Děláš frajera ale krčíš se v rozích postele
jednou se ti někdo postaví a ty dostaneš
po nocích brečíš do polštáře
nejde o to co říkáš ale co dokážeš
jde o to kolikrát se z tý špíny vyhrabeš
nejde ani o to kolikrát dostaneš
ale o to kolikrát se z tý podlahy zvedneš
a řekneš
JÁ TO DOKÁZAL

REF.:
Autor Leny, 05.10.2014
Přečteno 251x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí