Básníkova brána

Básníkova brána

Anotace: ...


***

Nebyl by básník,

co verše nepíše.

Nebyl by básník,

co z pohledu nic nezmůže.

 

Nejsem básníkem,

i přesto verše skládám.

Hledám chvíli ticho,

a verše do vět dávám,

...pak oči zavírám.

 

Najít to správné slovo,

by to teď "asi" chtělo.

Poezie je mým lékem,

vyléčí šípy čerstvě vyndané.

 

Čas zhojí ty rány

a já budu číst

...jen vzpomínkové verše

...u jedné z té brány

...zavřené...

***

 

Autor Barčík, 06.10.2014
Přečteno 260x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabriela Green, Trochu, Robin Marnolli, Pajoslaw72, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé části se mi tam líbí, hlavně poslední strofa je fajn.
RM.

07.10.2014 00:45:58 | Robin Marnolli

Děkuji moc, velice si zrovna Tvých slov vážím :)

07.10.2014 09:14:36 | Barčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí