Jako včera

Jako včera

Anotace: O mě nejbližší a nejmilovanější osobě, mé matce.

Křik se rozléhá,
jako včera.
na nic se nedbá,
jako včera.

Práce nad zdraví,
jako včera.
„Ono se to spraví”,
jako včera.

Prášky jako sladkost,
jako včera.
Nikdo neřekne dost,
jako včera.

Už není odkud brát,
jako včera.
Ona nedá nic znát,
jako včera.

Labilní a dítě,
jako včera.
pláčí moc hlasitě,
jako včera.

On tu zase není,
jako včera.
Snad o jiné nesní
jako včera.

Jako kůň cvičený
přes překážky skáče.
Jako člověk zmožený
a je jí do pláče.

Jako skála odolává,
když se vítr opře.
Jako vítěz vše zdolává,
když burácí moře.

S úsměvem na tváři
se životem prodírá.
S úsměvem na tváři,
nás rodinou nazývá.

Autor Anngeline, 08.10.2014
Přečteno 281x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí