Fotbalová zápletka

Fotbalová zápletka

Anotace: Fotbal vede.

V televizi fotbal běží,
na gauči zas Karel leží,
z gólů se moc raduje,
ač se občas nervuje.

Jana ta se nechce hádat,
nemusí však proto strádat,
druhou telku zapíná,
inu šťastná rodina.

Porucha pak v okamžení,
pohodu v rodině mění,
hádka vznikla veliká,
žena z domu utíká.

Soused též má televizi,
sport je pro něj pojem cizí,
utěšuje Janičku,
nabízí ji skleničku.

Každý nyní jistě tuší,
proč Janě tak srdce buší,
domu míří zmatená,
s nevěrou je smířená.

Proto páni pozor dejte,
sporům vždy se vyhýbejte,
jinak žena milená,
udělá z vás jelena.
Autor Psavec, 08.10.2014
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, AndreaM, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená :)
ještě že si vybírám mezi klukama co nemaj moc rádi fotbal :D

16.10.2014 18:37:50 | Lioness

Máme tu říjen - UŽ TROUBĚJÍ, UŽ TROUBĚJÍ. Ta sedla jak pr..l do gatí. :oD

09.10.2014 00:54:18 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí