Obětem mých okolností

Obětem mých okolností

Anotace: ...kterým jsem zlomila nos, nehty, páteř, naděje...

 

Tohle píšu vám všem
Kterým nikdo nepostaví pomník
Protože vaše válka nebyla "celo" světová

 

Vám, na které jsem zapomněla
Kterým jsem utekla
Kterým jsem nevěnovala pozornost

 

Vy všichni, kteří jste čekali na má slova, měnící se v činy:
Stali jste se obětmi mých okolností!
Neznámými vojíny jimž čest je vzdána tichem mezi tím, co chci říci,
a co řeknu.

Autor Nalzim, 09.10.2014
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: AndreaM, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí