Myšlenka

Myšlenka

Anotace: Člověk v záplavě bouřlivých myšlenek je schopen činů...

Hlavou mi třeští
myšlenka hravá,
nenese štěstí,
je příliš dravá.

Nestačím prohlédnout, iluzi odhalit,
myšlenku zákeřnou rychle tak zastavit,
tak snadno nechám se polapit!

Oblohou průzračnou,
závojem zakrytou,
měsíc mě líbá
a kdosi tu zpívá,
že jsem tě zradila,
ze schodů shodila.

Popřela jsem celý svůj sen,
snad proto, abych se nadechla jen?
Autor ellen.fanci, 11.10.2014
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Falco
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí