Douce est la nuit

Douce est la nuit

Anotace: Půlnoc. Nekonečno. My. Paříž. Chvění. --třeba i na ten chanson--

.
.

Plamen svíčky

A kouř cigarety

Z předlouhý ebenový špičky

Chuť vína bez viněty


Pod zavřenými víčky

Černou tuší na má záda

Nesmysly a smyčky

Kreslíš, blouzníš...nepřestáváš


Montmartrem se tak rozletět

S tvojí vůní na svých rtech

Tryskem běžet

Ztratit dech

Se svítáním na pařížských zdech


Jak ta rudá rtěnka

Co zůstala na sklenici

Nesnesitně nesmazatelně tenká

Září stopa vetknutá srdci


Vědomím bloudíš, život je směnka

Divnej sladce hořkej pocit

Přespříliš toho máš v rukách

V zářivý mlze dnešní noci


Montmartrem se tak rozletět

S tvojí vůní na svých rtech

Tryskem běžet

Ztratit dech

Se svítáním na pařížských zdech

.
.
Autor terezčinapřezdívka, 14.10.2014
Přečteno 462x
Tipy 10
Poslední tipující: Eru Alonnar, Madanik, Akrij8, jitoush, AndreaM, Jort, jitka.svobodova, Lůca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....jak je to "cejchlý"tou Paříží,tak mi to tak trochu připomělo šanson.
Dovedu si to představit takto,jako šanson,nazpívané.......Ji.

15.10.2014 20:24:31 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí