Nový domov

Nový domov

Anotace: Nerci, neplač, zapomeň, na mne, co kráčí opodál. Já odcházím s hlavou vzhůru, vstříc novému osudu.

Buď sbohem stará domovino,
já odcházím v širou dál.
Nerci, neplač, zapomeň,
na mne, co kráčí opodál.

Já odcházím s hlavou vzhůru,
vstříc novému osudu.
Žij tu a vzkvétej v naději,
raduj se, až tady nebudu.

Buď vítán nový živote,
tebe já v srdci svém mám.
Abych tě zpola snad naplnil,
tobě svou duši dám.

Zdravím tě nový můj domove,
líbezný nade všemi.
Tebe jsem hledal snad sto let,
a nyní – brány otevřeny.
Autor Trash75, 21.10.2014
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí