Promluva zvenčí

Promluva zvenčí

Anotace: Pozoruju, pozoruješ, pozoruje

Latentní prázdnota
se vzpíná
a nastavuje svoji tvář
paprskům slunce -
až přijde čas
smočíš se v hluboké tůňce

 

Únava ti
proudí tělem
nevíš, jak bys
chodil kolem
tvých pocitů
a ztrát -
raději
zhanobit
stát

 

A večer pak pluješ mezi světy
ten tvůj se ti zdá ňáký jetý
proč lepší maj ty jiný
skety

 

Nesnadný závěr jsi tedy učinil
že totiž máloco má cíl
a to co by cíl mělo
tam jsi přestřelil

Autor Putovatel, 22.10.2014
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí