zbloudilá

zbloudilá

Anotace: V bezpečí samoty

V milování ztrácím duši,
lásku poznat jak se sluší.
Jen lehce a bez zábran,
potkat tebe, mocná zbraň.
Milovat se zdráhat musím,
sama jsem a to se sluší.
Z lásky mám strach, jen to vím,
kolik zrad je, nepovím.
Ty přece víš, že se bojím,
nevěřím, za tím si stojím.
Když Ti láska ubližuje,
čekáš, doufáš
a tak to je.
Autor alasar, 30.10.2014
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí