Vrať se zpět

Vrať se zpět

Anotace: ...

Jednou řekla si, že nevíš co je správné,
já odpověděl, že ne to co jest vábné.
Řekl jsem Ti pravdu bílou jako sníh,
již nikdy neuslyším Tvůj tichý, sladký smích.

Vzdálila ses daleko od srdce mého,
snad nestane se Ti již více zlého.
Tvá duše zjizvená mou mysl rmoutí,
stejně se brzy svět kolem nás zhroutí.

Odešla jsi a zametla stopy v písku,
rád bych Ti zůstal pořád na blízku.
Čekám Tě a pořád chci být Tvým hrdinou,
vždyť víš že byla si mou milou jedinou.

Tak vrať se zpět!

Autor Decaturka, 02.11.2014
Přečteno 443x
Tipy 13
Poslední tipující: AngelLia31, WIRUS, Madanik, jitka.svobodova, ElaJah, Mates.21
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta báseň je nádherná... Nemám slov..

26.10.2016 12:41:57 | Tvořilka Lenka

Jedinej rým nemáš dobře.

02.11.2014 16:46:23 | Nikotin

Já osobně dávám ST. to je nádherná báseň, která mne ... dojala(?)...
Moc se mi líbí to přání, aby se jí nestalo "již nic zlého": chvályhodný přístup, který jsem už dlouho neviděl. :-)

02.11.2014 16:19:42 | ElaJah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí