Stařec a já

Stařec a já

Anotace: Kdo z koho

Už citím jak běží,
čas z kostelních věží,
jak opírá se do zad nám,
nemůžu dál prohrávám,

spolknu vteřin ještě pár,
žiju i když už jsem stár,
stařec vězněm v mladém těle,
umírám a je mi skvěle,

mladé tělo mladému duchu,
už se směje od ucha k uchu,
kdo to ve mě vlastně žil,
ubíral mi zbytek sil ?

Stařec smutný jako čas,
zestárne vždy v každém z nás,
umřít ale jednou musí,
nový nahradit ho zkusí.

Tak kolik ještě starců mám ?
Kolik jich v sobě pochovám ?
Umřu s ním anebo umřu sám ?
Autor Piedro, 05.11.2014
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: ElaJah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí