Zlatá minuta

Zlatá minuta

Anotace: ...

Světový mír je na dosah ruky
a myšlenky velkých filosofů
na dosah hlavy
okřídlený hmyz se třepetá v břiše
vše je krásné a jednoduché
jednoduše uchopitelné
pokryté stříbřitým závojem očekávání
omlouváme se
syrové výjevy reality se dnes
na sítnici nepromítají
je nám líto
ale zkuste přijít později
zkuste to třeba příští pátek
Autor Gwendoline, 07.11.2014
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Amonasr, Putovatel, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenky na dosah hlavy, hezké

07.11.2014 18:02:22 | Putovatel

děkuji

09.11.2014 11:32:25 | Gwendoline

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí