Nad nebesa

Nad nebesa

Anotace: .......

Cestu zpět měl bych znát
stále tápu
po štěstí si šlapu
a že dny, kdy nejsme spolu nám schází

Jsme nazí
ve svých myšlenkách
Jsme vrazi svých požitků
Bloudím, volám o „POMOC“
….a ta nepřichází !

Jsme přesvědčeni o správnosti
svých činů, svého konání
svých počinů
Kde však hledat příčinu ?

Asi jsme zašli daleko,
předběhli jsme dobu ?
Mysleli jsme snad vysoko ?
Když to nedáme, začneme znovu.....
…..v nebesích
Autor v.hercik, 07.11.2014
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: ElaJah, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí