Jen tak

Jen tak

Anotace: Když je starostí víc, a člověk nezvládá

Až jednou naposled,

vydechnu vzduch,

Nezbyde po mě nic,

Zbloudilý duch.

 

Komu dávat vinu,

Nikomu nemůžu dát,

Ty stáhnuls mě na dno,

jméno tvé nechci tu psát. 

 

Kdo to byl, jedno je,

Stejně je to vina má,

V hlavě zmatek jen, myšlenka,

Nemůžu dál. 

 

A tak čekám,

Na poslední nádech

Vzduch nehledám, 

Mrazí mě v zádech. 

 

 

 

Autor Tea17, 09.11.2014
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Mácha, jitka.svobodova, ElaJah, Julien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí